vineri, 21 decembrie 2012

Fing'rs Christmas Party de nota 25!

Publicat de Administrator la 12:15
Luna aceasta am fost invitata la tot felul de petreceri de Craciun, insa numai una a fost extrem de reusita, prin simplitate si atmosfera relaxanta. Fetele de la Apollo Mod ne-au invitat la ceainaria Bohemia Tea House din zona Cismigiu iar petrecerea a fost de nota 25. Ne-au primit cu turta dulce, ciocolata de casa si un ceai demential, tocmai bun sa ne incalzim dupa cele minus 15 grade de afara. Ca sa nu mai spun ca mai pe la sfarsit ne-au adus si vin fiert cu scortisoara si portocale:)))
Si de parca asta nu era de ajuns, a fost organizata si o super tombola unde cele mai norocoase dintre noi au castigat seturi superbe de creme de corp, geluri de dus, sare de baie, etc.



Nu am castigat la tombola, dar Mosu' a venit si la mine. Fetele ne-au cadorisit cu o groaza de chestii printre care un gel de dus Family Care de 1 litru:), sare de baie On Line, sapun antibacterian Touch, servetele Hello Kitty, gene false si aplicator de la Fing'rs, accesorii de la Meli Melo. A fost o seara extraordinara si promit ca voi reveni la ceainaria Bohemia, caci mi-a placut nespus atmosfera si decorul ca in povesti.
 

 Va pup fetelor!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting