vineri, 1 februarie 2013

BABOR SeaCreation- Sursa frumusetii absolute!

Publicat de Administrator la 20:47

Suprafata stralucitoare a marii iti sopteste o promisiune- a genezei, a eternitatii si a frumusetii.  In adancurile sale intunecate si misterioase, departe de suprafata sclipitoare, oceanul ascunde secrete si surse de vindecare care au fascinat cercetatorii de pretutindeni. De exemplu, micro-organismele care infrunta conditii extreme de viata. Asemenea miracole se intampla numai in acele abisuri – si in SeaCreation, noua linie DE LUX de ingrijire de la BABOR.




Complexul de ingredienti activi Sea-telligent contine extracte din doua micro-organisme localizate la mari adancimi- Glycocéane GP3 si  BABOR thermophilus, iar ca si exclusivitate are  extract de caviar verde din alge. Impreuna, au un puternic efect anti-aging, optimizeaza functiile pielii, oferind o protectie eficienta impotriva imbatranirii si reducand miraculous semnele existente ale acesteia, efectele  obtinute fiind de lunga durata. Rezultatul? Tenul este frumos, intinerit  si imprumuta din luminozitatea si supletea marii.



Glycocéane GP3 proteina anti-aging: la temperaturi extrem de joase, in abisurile marii Sudului traiesc micro organisme pe care cercetatorii le  considera fascinante datorita capacitatii lor extraordinare  de a  supravietui in conditii extreme de frig, lipsa soarelui, etc. Au fost necesari 15 ani de cercetari pentru a prelucra si a obtine una dintre cele mai exclusiviste si rafinate proteine cu efect anti aging.
Glycocéane GP3  activeaza fibroblastii si ii multiplica. Fibroblastii produc colagen, iar acesta este responsabil de fermitatea si sculparea ovalui facial. In plus, Glycocéane GP3 accelereaza regenerarea celulara, tenul este neted, intinerit si luminos.

Green caviar algae extract:  Aceste micro-alge  verzui stimuleaza sinteza de proteine cu efect de imbunatatire a structurii pielii. In  afara de asta, reprezinta o sursa de hranire de exceptie, intrucat aceste micro-organisme absorb mineralele si oligoelementele prin insasi suprafata lor.  Prin urmare, creste spectaculos densitatea pielii, elasticitatea iar ovalul este perfect sculptat.

BABOR thermophilus: Cu  acest extract Babor reusit sa descifreze unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale frumusetii, aflate pe fundul oceanului. Puterea BABOR thermophilus se bazeaza pe mecanismele complexe de supravietuire a micro-organismelor care habiteaza Guaymas Bay in Golful California. Aici,in Oceanul Pacific ,  in fisurile vulcanice  sunt cele mai vitrege conditii de viata , adancimea fiind de 2000 metri. Energia  geotermala  incalzeste apa pana la temperatura de 72°C, iar presiunea este mai mare de 200 bar. Dar la baza acestor  mini-vulcani, sau  “fumatori negri”,  cum li se mai spune,  exista micro-organisme care s-au adaptat spectaculos multumita finelor capacitate de supravietuire. Celulele lor sunt protejate  de o putere energetica si anti-oxidativa fara precedent pe care Babor a folosit-o din plin in SeaCreation. BABOR thermophilus  optimizeaza procesele anti-oxidative din profunzimile pielii si promoveaza functiile de regenerare ceulara. Stresul si  radicalii liberi nu mai au nicio sansa, pentru ca  BABOR thermophilus stimuleaza propria bariera enzimatica de protectie a pielii, astfel tenul este mentinut tanar.

Produsele nu contin  parafina, parabeni si coloranti – si sunt 100% compatibile cu pielea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting