luni, 23 decembrie 2013

Noile arome Coccolino! Abia astept sa le testez!

Publicat de Unknown la 20:07
M-am inscris si in campania Coccolino, derulata de cei de la Buzzstore, iar de maine urmeaza sa si testez noile arome ale balsamului de rufe. o noua agentie de marketing, www.buzzstore.ro , cu un concept unic pe piata din Romania, care se bucura deja de un real succes, asta desi a fost lansata doar de cateva luni. Pe mine m-a cucerit pe loc ideea si sunt sigura ca la fel vei pati si tu.
Despre BuzzStore am mai scris, insa va reamintesc putin, pe scurt: BuzzStore este
Astfel, dupa ce iti faci cont la ei pe site (click aici) si completezi un chestionar, (un fel de "sa ne cunoastem mai bine" pentru a sti ce campanii ti se potrivesc), esti introdus in baza de date al viitorilor lideri de opinie

.



Nimic mai simplu. Primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii. Da, ai citit bine: GRATUIT! Dupa ce le-ai incercat, impartaseste cu prietenii impresiile caci parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii. 
 Atentie! Faptul ca primiti produse gratuite spre testare nu va obliga la absolut nimic. Daca nu simtiti asta, nu trebuie sa laudati produsul/serviciul respectiv doar pentru ca va simtiti obligati, rusinati etc. Companiile care apeleaza la buzzstore vor o parere sincera din partea voastra, acesta este si motivul pentru care se fac testarile. Asadar, daca va place produsul/serviciul il puteti lauda prietenilor prin intermediul retelelor de socializare, al blogurilor, sms-urilor etc. Daca nu va place, sunteti liberi sa criticati. Toti cei implicati in acest proiect isi doresc servicii si produse cat mai bune pentru clientii lor, de aceea conteaza foarte mult sa fiti sinceri. In functie de experientele voastre, companiile vor sti daca si unde mai au de lucrat pentru ca produsele/serviciile lor sa fie pe placul clientilor, sa le satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte. Si mai am o veste buna! Foarte buna chiar! In functie de cat de activ esti ( participari la campanii sau recomandari ale site-ului) primesti si bani, sub forma de bonuri cadou! Da, da, si de data asta i citit bine: BANI.
Regulamentul este urmatorul:
BUZZStore te va recompensa cu puncte de BUZZ. Astfel, de fiecare data cand iei parte la o campanie sau completezi unul din sondajele disponibile, vei fi recompensat cu un numar de puncte de BUZZ. Fiecare participare la campanie este cotata cu un anumit numar de puncte de BUZZ care iti va fi indicat in pagina dedicata campaniei. In functie de durata si complexitatea campaniei, poti primi intre 100 si 500 puncte. O alta modalitate de a obtine cat mai multe puncte de BUZZ este aceea de a recomanda prietenilor comunitatea BUZZStore. Odata ce recomandarea s-a soldat cu acceptarea invitatiei transmise, inscrierea si inregistrarea unei persoane in comunitatea BUZZStore, folosind adresa de e-mail catre care s-a trimis invitatia, 100 de puncte de BUZZ se acumuleaza in contul tauBUZZ pe campanie finalizata. Poti aduna oricat de multe puncte doresti! 100 de puncte de BUZZ valoreaza 10 RON.  Cand atingi nivelul de 1000 de puncte ti le poti transforma in bonuri cadou in valoare de 100 ron, conform regulamentului disponibil pe www.buzzstore.ro.
 Acestea fiind spuse, ce mai astepti?! Acum ai ocazia, fii lider de opinie in grupul tau! 
***Sincer, mie mi s-a parut o super idee asa ca mi-am si facut cont pe site (nu a durat mai mult de cateva minute, este foarte usor).
Daca vreti si voi, click aici:  
buzzers.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting