marți, 13 august 2013

Cornel Ilie: Pregătim un concert de zile mari la toamnă

Publicat de Unknown la 08:11
DJ-ul Kiss Fm Dan Fințescu a petrecut weekendul pe plaja SummerKiss alături de sute de turiști veniți în vacanță la Costinești. Invitații zilei au fost cei de la Vunk, care au sosit în formulă redusă – Gabi Maga (chitară) și Cornel Ilie (voce). Ei au cântat live pe scena SummerKiss varianta acustică a noului lor single “Asa și”.
Concertul s-a dovedit mai acustic decat s-ar fi așteptat ei, pentru că, din  cauza căldurii excesive și a supra aglomerării, curentul electric a cedat pentru câteva minute. Publicul a fost însă cel care i-a ajutat pe Cornel și Gabi să cânte mai departe, ținând ritmul cu aplauze și cântând împreună cu ei refrenele. Întrebați de către DJ-ul Kiss Fm dacă de-a lungul campaniei de promovare a noului single au descoperit vreo sintagmă căreia să nu i se poată lipi în coadă “așa, și?”, cei doi au răspuns: “Într-adevăr, nu prea. Contează cel mai mult tonul în care spui, pentru că, de fapt, poți să-l spui în absolut orice context”.
Trupa Vunk pregătește un concert de anvergură pentru această toamnă: “Pe 3 octombrie avem cel mai mare spectacol al nostru din acest an, la Sala Polivalentă, în București. Spectacolul se numeste Așașishow, scris într-un cuvânt, iar de săptămâna viitoare punem biletele în vânzare.”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting