luni, 5 august 2013

Despre biscuitii Gerlinea

Publicat de Unknown la 11:33
Buuunnn...am terminat cuitia de batoane de ciocolata Gerlinea :) asa ca am trecut la biscuiti.  Sa incepem cu gustul: Daca va plac prajiturile cu lamaie, atunci acesti biscuiti sunt gustosi cu adevarat. Insa daca nu va plac prajiturile cu lamaie, asa cum este cazul meu, nu va vor da pe spate. In ceea ce priveste inlocuirea unei mese, isi cam fac treaba. Dupa 3 biscuiti si o cana de ceai nu-ti mai trebuie mancare cel putin 2 ore. 
 
Data viitoare vorbim despre shake. Pana atunci, cateva date depre biscuitii cu vanilie si lamaie:
Gerlinea Biscuiti Dietetici Lamaie-Vanilie 156g

 Biscuiti dietetici pentru controlul greutatii, bogati in proteine, vitamine, Ca, Mg, Fe, cu continut glucidic redus -30% fata de biscuitii obisnuiti. 20% din energie din proteine, ce permit conservarea masei musculare si au un rol important in mentinerea senzatiei de satietate. Slabirea se obtine in cadrul unei alimentatii lejere, conform metodei Gerlinea.
Ingrediente: faina de grau, produse din lapte (proteine, lactoser), zahar din trestie, ulei de palmier nehidrogenat, proteine de mazare, proteine de grau hidrolizate, praf de copt (tartrat de potasiu, carbonat acid de sodiu, carbonat de amoniu), arome de lamaie si vanilie (colorant: caramel E150a), sare, sirop de glucoza, L-cistina, vitamine B1, B2, B6, B9, PP, E (lactoza).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting