joi, 27 iunie 2013

Sun&Safe s-a lansat si in Romania. Epilare definitiva pe piele bronzata

Publicat de Unknown la 10:46


         SUN&SAFE este cea mai noua tehnologie IPL dezvoltata in cadrul departamentului de cercetare si dezvoltare cu scopul de a epila cu aceeasi eficienta si zonele corpului care au fost expuse la soare. Multumita acestui sistem inovativ, toate centrele Nomasvelllo din lume ofera tratamente de epilare si pe pielea expusa razelor soarelui sau altor raze UV. Lumina, special filtrata sa nu dauneze țesutului deja afectat de razele solare, ofera o epilare definitiva eficienta si sigura. Tratamentele sunt oferite la același pret ca in cazul epilarii IPL clasice, adică 135 lei pe zona si sedinta.



"La Nomasvello suntem preucupati de rezultatele si eficienta tratamentelor noastre, dar cel mai important pentru noi ramane siguranta clientilor nostri. Tehnologia Sun&Safe ne permite sa inlaturam parul nedorit chiar si cand suntem bronzati, asigurandu-ne in acelasi timp ca pielea noastra este 100% protejata. Cu un pret unic de 30 de euro pentru o zona, Nomasvello ofera  tratamente de lux la un nivel de accesibilitate unic in lume.", declara Dr. Rodrigo Cuesta, International  Nomasvello Doctor.

Tehnologia SUN&SAFE este disponibila doar in cabinetele de înfrumusețare Nomasvello. Contraindicatii: boli de piele, cancer de piele, utilizarea de medicamente fotosensibile, alergia la soare, tatuaje, sarcina și alaptare
Recomandări pentru obținerea celor mai bune rezultate
·         Respectați intervalul recomandat de specialistul IPL!
·         Nu va smulgeți firele de par, intre ședințe. Pentru parul inestetic care creste intre ședinte, puteti folosi lama de ras sau crema epilatoare, dar si acestea cat mai rar!
Nu va expuneți la soare 48 de ore înainte de tratament si 48 de ore dupa  tratament.
*** Inca nu am incercat epilarea definitiva Sun&Safe, insa planuiesc sa o fac cat mai curand. Revin cu o recenzie dupa prima sedinta. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting