sâmbătă, 6 iulie 2013

Adelina Pestritu a imbracat din nou rochia de mireasa

Publicat de Unknown la 08:29

Adelina Pestritu a fost vedeta evenimentului de lansare a celei mai noi colectii Marithé, „Metamorphosis”, prezentatoarea TV urcand pe scena imbracata intr-o rochie de mireasa 5 in 1, intitulata „Marithéa”.
 Salonul Marithé a lansat zilele trecute un concept unic, prin colectia „Metamorphosis”, ce cuprinde rochii de mireasa care se pot transforma, in functie de gustul purtatoarei si de momentele din cea mai importanta zi din viata sa. Vedeta noii colectii este rochia „Marithéa” – o rochie de mireasa 5 in 1 – care poate lua forme diferite, pastrandu-si totodata alura feminina si festiva. Cea care a imbracat aceasta rochie, la evenimentul de lansare de astazi, a fost prezentatoarea TV Adelina Pestritu.

 „Mi se pare foarte interesant acest concept de rochie de mireasa, pentru ca reuseste sa-ti vina in intampinare cu cinci versiuni diferite, la alegere. Poti fi o printesa romantica, pentru ca apoi sa te transformi intr-o sirena eleganta sau sa optezi pentru varianta foarte sexy si comoda a rochiei scurte. Eu, cand m-am casatorit, am purtat o rochie tip printesa, insa astazi, daca as face din nou pasul acesta, as alege o rochie sirena”.

 Intrebata cum ar arata, acum, nunta visurilor sale, Adelina a raspuns: „Cununia mi-ar placea sa aiba loc in aer liber, pe o pajiste verde, sa ma simt aproape de natura. Iar petrecerea mi-as dori sa se desfasoare intr-o gradina mare, cu multe flori, cu decoruri albe si cu multe domnisoare de onoare sub varsta de 10 ani”.
 Ce ar mai determina-o astazi pe Adelina sa se recasatoreasca? „Un copil! Cu siguranta, daca as avea aceasta perspectiva, de a deveni mama, as spune da din nou, fara sa stau pe ganduri. Dar sunt o traditionalista si imi place sa iau lucrurile pe rand: as vrea ca mai intai sa ma casatoresc, si abia apoi sa fiu mama. Iar pana cand voi intalni pe cineva care sa merite cu adevarat sa-i dedic viata mea si sa-i daruiesc un copil, acesta ramane doar un gand”, a declarat vedeta de la Kanal D.

 Week-end-ul mireselor nehotarate, intre 5 si 7 iulie
Salonul Marithé isi deschide usile, in acest week-end, tuturor mireselor care nu si-au gasit inca rochia de mireasa si nu s-au hotarat ce model sa aleaga. Astfel, de vineri, 5 iulie si pana duminica, 7 iulie, intre orele 10.00 si 19.00, sunt asteptate la sediul Marithé toate viitoarele mirese care vor sa admire rochiile concept 2, 3, 4 sau 5 in 1 si sa se bucure de o reducere de 30 % la toate creatiile „Metamorphosis”. Totodata, organizatorii evenimentului au pregatit reduceri de 50 % pentru toate rochiile aflate pe stocul Marithé, precum si premii constand in vouchere pentru sedinte de machiaj, coafura sau tratamente VIP pentru ten.
Viitoarele mirese sunt asteptate la sediul Marithé din Strada Clucerului, numarul 4. Accesul se face pe baza de programare, la numarul de telefon 0720.355.285

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting