joi, 4 iulie 2013

Vara asta câștigi o piele fină și o petrecere privată pe un yacht de lux cu Laura Cosoi!

Publicat de Unknown la 11:21


 Bucureşti, România – Noile tendințe în modă au decretat: vara aceasta se poartă o piele fină și catifelată, si nu numai la petrecerea privată pe un yacht de lux, cu invitat special Laura Cosoi, ci oriunde: fie că ești pe plajă, la munte, la birou, în vacanță, în parc sau la cel mai trendy eveniment din oraș. Iar noul epilator Philips SatinPerfect îți oferă atât pielea fină și catifelată, cât și petrecerea pe yacht-ul de lux. Şi până pe 15 iulie, poţi câştiga un epilator Philips SatinPerfect HP6581 pe www.facebook.com/philipscare accesând aplicaţia „Vara la picioarele tale”.

Cum îți oferă pielea fină și catifelată?
Discurile ceramice ale epilatorului Philips reduc iritațiile și îndepărtează chiar și cele mai fine fire de păr, protejându-ți în același timp pielea. Epilatorul este wet&dry, îl poți folosi sub duș, durerea fiind redusă semnificativ. Capul lat al noului epilator îndepărtează mai mult păr dintr-o singură mișcare, pentru rezultate rapide, imediate și confortabile.
Designul şi noua tehnologie a epilatorului SatinPerfect se bazează pe sistemul unic Skin Perfect, care îndepărtează eficient firele de păr, acţionând la fel de bine şi asupra firelor subţiri şi scurte, în timp ce protejează pielea. SatinPerfect permite o epilare excelentă în numai câteva minute, dispunând de un sistem umed şi uscat, ce permite utilizarea epilatorului sub duş. Apa caldă deschide porii, aşadar pielea este pregătită pentru o epilare nedureroasă şi foarte rapidă: porii deschişi permit alunecarea mai rapidă a rădăcinilor, disconfortul fiind redus la minimum, în timp ce firele sunt înmuiate, devenind astfel mai flexibile şi mai uşor de îndepărtat.
 
Epilatorul SatinPerfect, de la Philips, este prevăzut cu un sistem unic de discuri ceramice şi discuri hipoalergenice cu ioni de argint, care evită ciupirea pielii si sporesc gradul de igienă, reducând iritațiile. În plus, designul cu cap foarte lat permite o epilare mult mai rapidă si eficientă, îndepărtând mai multe fire inestetice dintr-o singură mişcare. Pentru zonele sensibile ai la dispoziție epilatorul de precizie care îndepărtează mult mai uşor şi sigur firele inestetice din aceste zone. Datorită dimensiunilor reduse îl poți purta chiar și în poșetă și îl poți folosi oriunde. Philips SatinPerfect HR6581 are multiple accesorii precum cap de radere pentru zonele sensibile, perie de curăţat şi accesoriu pentru ridicare activă a firelor de păr şi masaj.

Cum îți oferă petrecerea privată pe yacht-ul de lux alături de Laura Cosoi?
Până pe 31 iulie 2013, cumperi orice produs pentru epilat Philips (epilatoare sau sisteme de epilat cu lumină intens pulsată Philips Lumea), accesezi site-ul www.epilatoarephilips.ro, introduci codul produsului, ești înscris în tragerea la sorți şi ai şansa de a câştiga o petrecere privată pentu tine şi şase prieteni pe un yacht, la care invitat special este Laura Cosoi. Preţul noului epilator Philips SatinPerfect este 600 lei.


Despre Royal Philips
Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii, în domeniile sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat. Având sediul central în Olanda, Philips are aproximativ 116.000 de angajaţi în peste 100 de ţări şi vânzări de 24,8 miliarde Euro în 2012. Compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală pentru bărbaţi şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale. Ştiri despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting