miercuri, 10 aprilie 2013

Connect-R vine in Regie, cu un concert in premiera!

Publicat de Unknown la 08:02
Connect-R va urca pe scena din Princess Club pentru a doua saptamana consecutiv. Artistul va face show astazi 10 aprilie, dupa miezul noptii, la HIP-HOP PARTY si isi va surprinde fanii cu o sesiune de freestyle, asta dupa ce le-a aratat acestora talentul sau, alaturi de band. Invitatul special al serii va fi Chris Mayer, care va mixa pana dimineata, pentru o petrecere de pomina.

Connect-R a facut show si in urma cu o saptamana, in Princess Club. DJ WICKED, dj-ul artistului PUYA, a mixat atunci toata noaptea, in cadrul unui eveniment care a purtat numele de la HIP-HOP PARTY! In plus, un mare grup de artisti a urcat pe scena pentru a canta si pentru a intretine atmosfera pana dimineata. Invitatii speciali ai serii au fost Puya, Connect-R, DJ Sava, Chris Mayer, Nick Kamarera, DJ Energy K, DJ Lucian Barbulescu, Cortes, Arando Marques.

Oferta aniversari:
Daca esti nascut/a in perioada 8-14 aprilie si te serbezi in Princess Club, ti se ofera o sticla de sampanie ! si daca iti faci aniversarea chiar in ziua in care esti nascut/a iti oferim o sticla de sampanie si o sticla de whisky Ballantine's!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting