marți, 23 aprilie 2013

Astăzi am purtat...o piele frumoasă! Ţinuta care îţi dă încredere în fiecare zi începe cu noua Loţiune Cremă Delicată NIVEA

Publicat de Unknown la 10:08

Dacă am realiza un top al celor mai frecvente întrebari pe care ni le adresăm conştient sau nu pe parcursul vieţii - „Cu ce mă îmbrac astăzi?” ar fi de departe întrebarea cu cele mai multe voturi din partea publicului feminin. De cel puţin 6 ori într-o săptămână (am tolerat duminicile), peste 24 de ori într-o lună sau peste 240 ori într-un an. Şi numărătoarea poate continua. Întrebarea problematică răsare involuntar în minte de fiecare dată când deschidem dulapul şi trebuie să ne pregătim pentru o nouă zi. De fapt, chiar înainte să deschidem dulapul pentru că, uneori, subiectul ne macină câteva zile bune dacă trebuie să ne pregătim pentru “acea” întâlnire unde ţinuta trebuie să fie, desigur, “perfectă”.


Indiferent de vârstă, stil vestimentar sau scopul prezenţei într-un anumit context, preocuparea femeilor pentru modul în care arată şi apetenţa lor pentru modă şi frumuseţe rămâne general valabilă. Asta pentru că o femeie este în control atunci când are încredere în ea, iar “sursele de încredere” capătă diverse forme şi mărimi: au platformă sau toc cui, pot fi din mătase, denim, dantelă, piele sau texturi combinate, strălucesc în caseta de bijuterii, atârnă pe umeraş în toate variantele de culori şi se găsesc de regulă în spatele uşilor...dulapului. Rochiţe, pantofi, accesorii - toate sunt menite să completeze piesă cu piesă ţinuta care te face să arăţi bine şi să ai încredere în tine. Lista pare completă, dar o privire atentă în oglindă dezvăluie un ultim detaliu trecut de cele mai multe ori la coada listei de priorităţi. Putem să-i spunem accesoriu, doar că unul permanent, un “accesoriu discret”, dar esenţial în desăvârşirea unei ţinute – o piele îngrijită. Ce-i drept primim mai des complimente pentru poşeta nouă sau pantofii recent cumpăraţi, însă o piele frumoasă şi strălucitoare nu va trece niciodată neobservată.






Pielea îngrijită va fi mereu la modă. Decolteul îngrijit, mâinile catifelate, picioarele hidratate sunt “micul detaliu” care face diferenţa cu orice apariţie. O piele frumoasă îţi dă încredere şi te  ajută să ai o ţinută impecabilă zi de zi, indiferent de stilul adoptat sau numărul etichetelor rupte.



NIVEA vine în ajutorul tău cu noua Loţiune Cremă Delicată pentru o piele hidratată în profunzime, care se simte şi se vede!



Cu un ambalaj nou şi o formulă îmbunătăţită noua Loţiune Cremă Delicată NIVEA conţine o cantitate dublă de unt de shea ce hrăneşte intensiv pielea şi îi conferă o hidratare în profunzime, de lungă durată. Utilizată în mod frecvent loţiunea de corp acţionează ca o barieră protectoare la nivelul pielii, menţinând ridicat gradul de hidratare chiar şi la cinci zile după ultima aplicare. Deşi este extrem de hrănitoare noua Loţiune Cremă Delicată NIVEA are o textură uşoară, deloc lipicioasă, ce se absoarbe rapid în piele, lasând-o moale şi catifelată la atingere.

Beneficii:



ü  Hidratează şi hrăneşte pielea în profunzime

ü  Oferă pielii un aspect neted şi catifelat, plăcut la atingere

ü  Textură uşoară, nelipicioasă, ce se absoarbe rapid în piele

ü  Hidratare de durată

Preţ:  16.96, 250ml; 22.19, 400ml

Formulă îmbunătăţită cu tehnologia Hydra IQ

Formula de bază din noua Loţiune Cremă Delicată NIVEA a fost îmbogăţittă cu tehnologia Hydra IQ un ingredient activ care se găseşte în mod natural în algele albastre şi stimulează fluxul natural al apei în straturile specifice ale pielii. Având la bază ingredientul natural Gluco-Glicerol aceasta ajută la crearea de noi aquaporine - canale microscopice care controlează transferul apei din şi în afara celulelor. Astfel, pielea ta îşi menţine echilibrul optim de hidratare, rămânând fină, catifelată şi proaspătă pentru o lungă perioadă de timp

 Încearcă noua Loţiune Cremă Delicată NIVEA şi “Fii încrezătoare în fiecare zi cu o piele frumoasă!”.
Cât despre întrebarea „cu ce mă îmbrac astăzi?” NIVEA Body îţi aduce răspunsul: „cu o piele frumoasă”. 
  Descoperă noua gamă NIVEA Body, cu un look nou şi formulă îmbunătăţită

 Lapte de corp hranitor NIVEA - pentru pielea uscata
Formula bogată în ulei de migdale, Hydra IQ şi lipide hrănitoare se absoarbe delicat în piele, îi întăreşte funcţia de barieră naturală şi o hidratează, ajutând pielea uscată să-şi recapete strălucirea naturală. Prin utilizarea regulată, chiar şi pielea uscata devine şi se simte mai catifelată.

Preţ:  16.96, 250ml    22.19, 400ml

 Lotiunea reparatoare Repair&Care NIVEA - pentru pielea foarte uscată
Special creată pentru pielea foarte uscată, această loţiune de corp delicată oferă hidratare intensivă într-o formulă unică şi care se absoarbe foarte repede. Îmbogăţită cu ulei natural de migdale, produsul hrăneşte şi îngrijeşte pielea, îi oferă un parfum delicat şi o senzaţie catifelată la atingere pentru întreaga zi.

Preţ: 16.96, 250ml



Loţiunea pentru corp hidratare rapidă NIVEA - pentru pielea normală
Formula uşoară se absoare rapid în piele, iar tehnologia Hydra IQ stimulează fluxul natural al apei în straturile specifice ale pielii. Astfel, pielea îşi menţine echilibrul natural.

Preţ: 16.96,  250ml          22.19, 400ml


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting