luni, 8 aprilie 2013

O piele mereu atat de fina incat timpul pare ca sta in loc

Publicat de Unknown la 20:35
Philips Lumea – noul sistem de epilare cu lumină intens pulsată (IPL)

Bucureşti, România – Ca femeie, există trei dorinţe pe care le-ai vrea îndeplinite atunci când vine vorba de feminitate: un trup mai suplu, o piele mai catifelată şi frumuseţe veşnică. Nu putem să oprim timpul, dar îţi dezvăluim un mic secret care te va face să simţi că timpul stă în loc. Este vorba despre Philips Lumea, noul sistem de epilare cu lumina intens pulsată (IPL), care te ajută să-ţi păstrezi pielea catifelată până la 6 săptămâni, fără stres, fără durere, simplu şi confortabil. Una dintre cele mai frumoase femei din România, Laura Cosoi, a testat noul produs şi a fost convinsă de rezultate: „Timpul nu este niciodată de ajuns când alergi de la şedinţe foto la filmări. Şi totuşi, vreau şi trebuie să arăt mereu perfect. Cu Philips Lumea chiar reuşesc! Îmi păstrează pielea atât de fină până la 6 săptămâni, încât uit cu totul de grija epilării! E simplu, confortabil şi total nedureros - o plăcere pentru mine şi pielea mea”, spune Laura.
 
 Tehnologia inovativă IPL deţinută de Philips Lumea

Tehnologia inovativă IPL inhibă creşterea părului nedorit, prin aplicarea de pulsaţii delicate de lumina foliculilor de păr. Această tehnologie este derivată din tehnologia saloanelor profesionale, iar Philips a adaptat-o pentru ca tu să o poţi folosi la tine acasă, uşor şi în siguranţă. 


„Lumina intens pulsată acţionează asupra firelor de păr aflate în stadiu de creştere. În acest stadiu, concentraţia de melanină, responsabilă pentru pigmentarea firului de păr, are cel mai crescut nivel. Concentraţia melaninei este, de asemenea, cel mai important factor în eficacitatea acestui tratament. Impulsul luminos încălzeşte firul de păr şi rădăcina acestuia, iar melanina absoarbe lumina emisă. Acest proces stimulează foliculii de păr să intre în faza de latenţă. Între tratamente, firele de păr cad natural şi creşterea lor este inhibată. Impulsul luminos acţionează direct asupra firului de păr, fără a afecta pielea. Aparatul poate fi folosit în siguranţă, în propria locuinţă, cu respectarea instrucţiunilor de folosire din manual”, spune medicul specialist dermatolog, Ana Fâcă. Pentru orice întrebare legată de Philips Lumea, te invităm pe www.philipslumea.ro sau www.facebook.com/philipscare, unde vei găsi informaţii utile despre produs, iar medicul dermatolog îţi stă la dispoziţie pentru orice întrebare.
 

Philips Lumea - soluţia completă
Sistemul Philips Lumea este o soluţie completă care îţi oferă numeroase avantaje. Este confortabil şi uşor de folosit pentru că utilizarea sistemului presupune un tratament nedureros, se foloseşte fără fir şi este uşor de transportat. Este eficient, rezultatele se văd rapid, după numai 4-6 tratamente repetate o dată la 2 săptămâni părul se va reduce semnificativ, iar apoi tratamentele trebuie efectuate din ce în ce mai rar, la un interval de 6 săptămâni, în funcţie de ritmul creşterii firului de păr. Nu necesită alte accesorii suplimentare, geluri sau creme, nu trebuie să îi schimbi lămpile şi nu are alte costuri ascunse.
Repetând procedura ori de câte ori este nevoie (perioada de timp dintre utilizări variază în funcţie de ritmul individual al creşterii firului tău de păr), densitatea părului tău va scădea progresiv până la minim şi re-creşterea firelor de păr va fi prevenită.
De acum, poţi spune adio costisitoarelor tratamente cu laser, sesiunilor dureroase de epilat cu ceară sau rezultatelor pe termen scurt obţinute în urma epilării cu lama. Noul Philips Lumea inhibă creşterea părului nedorit fără a provoca iritaţii neplăcute sau efectul inestetic de fir crescut sub piele. Îl achiziţionezi o dată şi apoi te poţi bucura de un aparat cu  efect de durată.
Poţi folosi Philips Lumea dacă părul tău de pe corp este blond închis, castaniu sau negru. Citeşte cu atenţie instrucţiunile produsului înainte de folosirea lui. Îţi recomandăm să începi tratamentul din iarna sau primăvară, pentru a te bucura de picioare fine în timpul verii.
 
2 modele Philips Lumea în România
Poţi să alegi dintre cele două modele pe care Philips ţi le pune la dispoziţie: Lumea SC2003 (pentru epilarea părului de pe corp şi faţă) şi Lumea SC2001 (pentru epilarea părului de pe corp).
Modelul Philips Lumea SC2003 dispune de ataşamentul cu filtru dublu, special dezvoltat de Philips pentru utilizarea pe zonele de pe faţă: buza superioară, bărbie şi perciuni. De asemenea, poate fi folosit şi în alte zone sensibile ale corpului, cum ar fi axilele, zona inghinală sau alte locuri mai dificile.
 
 
Utilizarea produsului este sigură, simplă şi presupune câţiva paşi:
1.    Înaintea utilizării sistemului de epilat Philips Lumea, rade zonele dorite (axile, picioare, braţe, zona inghinală, buza superioară, bărbie, perciuni etc.) până la îndepărtarea completă a părului. Astfel, te asiguri că energia produsă de pulsaţiile de lumină este canalizată în cel mai eficient mod asupra foliculilor de păr. După primele 4-5 tratamente, pe măsură ce creşterea părului este inhibată, nu mai este nevoie de raderea iniţială cu lama.
2.    Setează intensitatea luminii aparatului la nivelul recomandat tipului tău de piele şi culorii firului de păr.
3.    Aplică pulsaţiile de lumină asupra pielii, acestea vor produce „adormirea” rădăcinii firelor de păr, inhibând creşterea. În plus, filtrul UV integrat acţionează doar asupra firelor de păr, neafectând pielea, iar inelul de siguranţă al aparatului previne pulsarea neintenţionată.
 
Preţuri:
Noul sistem de epilare cu lumină intens pulsată Philips Lumea SC2003: 2,330 Ron
Noul sistem de epilare cu lumină intens pulsată Philips Lumea SC2001: 1,863 Ron
 
 
Despre Royal Philips Electronics
Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii, în domeniile sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat. Având sediul central în Olanda, Philips are aproximativ 122.000 de angajaţi în peste 100 de ţări şi vânzări de 22,6 miliarde Euro în 2011. Compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală pentru bărbaţi, produselor portabile de divertisment şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale. Ştiri despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter.
 
 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting