vineri, 22 martie 2013

Noul Caudalie Premier Cru îmbină ştiinţa, etica şi luxul pentru o piele vizibil întinerită

Publicat de Unknown la 09:32

Crema premium Caudalie Premier Cru va fi disponibilă din luna martie în farmaciile Centrofarm într-o formulă nouă, mai puternică, fiind primul tratament care îmbină perfect ştiinţa, etica şi luxul.
Inspirată de cele mai frumoase podgorii de la Château Smith Haut Lafitte, de lângă Bordeaux,  crema Premier Cru reuneşte toate cele trei brevete Caudalie în cea mai mare concentraţie: Resveratrol-Oleyl, în amestec cu tetrapeptide, acid hialuronic, ceramide şi peptide pentru o piele mai fermă, Viniferina pentru luminozitate şi Polifenolii din sâmburi de struguri - cei mai puternici antioxidanţi din lumea vegetală. Noua generaţie de Resveratrol-Oleyl este cea mai recentă descoperire Caudalie şi stimulează producţia de colagen şi elastină, pentru a creşte grosimea epidermei. Mai mult, pentru prima dată glicarea este stopată la origine. Această moleculă revoluţionară ajută pielea prin intermediul acizilor graşi benefici, care o protejează, o regenerează şi o hidratează. Resveratrolul-Oleyl, Viniferina şi Polifenolii acţionează în sinergie, potenţându-şi efectele,  alături de cele mai bune molecule cosmetice anti-aging, pentru rezultate de excepţie.  

Disponibil atât în varianta unei creme pentru faţă, cât şi în varianta 
unei creme  pentru ochi, Premier Cru respectă toate normele unui tratament natural global anti-aging. Crema conferă protecţie antioxidantă, hidratare continuă, redă luminozitatea şi uniformitatea pielii, aceasta fiind regenerată şi mai densă. În plus, ridurile sunt umplute, datorită efectului de lifting, pentru un aspect vizibil întinerit.
La crème de la crème” - aşa cum este denumită de către specialiştii de înfrumuseţare – se prezintă acum sub o formă inedită – un ambalaj strălucitor care te duce cu gândul la imaginea unei bijuterii preţioase sau a unui elixir al tinereţii. Mai mult, Caudalie Premier Cru beneficiază de primul ambalaj etic, care poate fi 100% reciclat. După utilizare, este suficient să desfaci capacul, pentru a recicla selectiv sticla şi plasticul.
Grija pentru mediul înconjurător este o constantă a companiei Caudalie – o companie  100% de familie fondată de Mathilde şi Bertrand Thomas în urma cu 18 ani. În fiecare an, Caudalie donează 1% din cifra de afaceri organizaţiei internaţionale 1% For The Planet.
Caudalie Premier Cru poate fi găsit doar în farmaciile Centrofarm, care au adus în exclusivitate în România acest brand cu renume internaţional, şi poate fi achiziţionat la preţul recomandat de 440,99 RON (crema pentru faţă) şi 238 RON (crema pentru ochi).       
Despre Centrofarm
Având peste 80 de ani de experienţă în domeniu, Centrofarm deţine în prezent 55 de farmacii, dintre care 34 în Bucureşti şi 21 în ţară. Mai mult de jumătate dintre acestea sunt poziţionate în centrele comerciale mari – un procent unic pe piaţa farmaceutică românească. Farmaciile Centrofarm au adus în exclusivitate în România branduri cu renume internaţional, precum Caudalie, Biocyte, Dr. Organic (cosmetice), Gold Nutrition, Purasana Bio (suplimente) şi Lytess (textile cosmetice). Pe lângă produsele specifice oricărei farmacii, Centrofarm le oferă clienţilor şi cea mai variată gamă de produse tehnico-medicale, textile cosmetice şi echipamente medicale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting