miercuri, 8 mai 2013

Gama Eucerin Sun, cea mai bună formulă de protecţie solară!

Publicat de Unknown la 08:10


Iubim vara, zilele însorite şi mai ales razele soarelui care ne ajută să ne relaxăm şi ne induc o stare generală de bine. Totuşi, expunerea la radiatia solară fără protecţie are un impact negativ puternic asupra pielii, atât în cazul adulţilor, dar mai ales al copiilor. Printre cele mai importante afecţiuni se numără arsurile solare, afectarea sistemului imunitar, dezvoltarea fotosensibilităţii la nivelul pielii şi, în cazuri severe, apariţia cancerului de piele. De asemenea, poate fi accelerată şi îmbătrânirea prematură a pielii.
Chiar sub aparenţa unui bronz sănătos, pielea poate păstra urme profunde ale radiaţiilor UV care se manifestă în timp. Pielea sensibilă te avertizează însă cu promptitudine când soarele nu mai este o plăcere, ci un pericol, prin apariţia reacţiilor alergice.
Cu o vastă expertiză în protejarea pielii, Eucerin a dezvoltat cea mai elaborată gamă de produse pentru protecţie solară. Ea răspunde nevoilor pielii normale, dar conţine, în acelaşi timp, singura soluţie completă pentru protejarea pielii predispuse la alergii solare.

Protecţie completă de la Eucerin

În cazul pielii normale, efectele radiaţiilor pot fi discrete, fără a fi mai puţin nocive. Expunerea prelungită poate provoca arsuri solare care afectează materialul genetic din celule pana la nivelul ADN-ului. Chiar dacă aspectul pielii se reface, modificările în structura pielii pot deveni ireversibile. Vorbim despre situaţiile în care mecanismul de regenerare a ADN-ului nu mai funcţionează, iar celulele afectate sunt insuficient refăcute.  Astfel poate să apară cancerul de piele.  
 Gama Eucerin preîntâmpină efectele nocive ale radiatiei solare cu o protecţie tridimensională, dată de combinaţia brevetată de 3 filtre: minerale, organice şi biologice.
Toate produsele gamei conţin:
·filtre minerale cu micropigmenţi care asigură protecţie de suprafaţă împotriva radiaţiilorUVA şi UVB
·filtre organice care conţin Tinosorb S şi asigură protecţie profundă împotriva radiaţiilor UVA şi UVB
·  filtre biologice care conţin Licochalcone A, ce penetrează profund pielea şi
        neutralizează radicalii liberi fotoinduşi


 Produsele gamei Eucerin pentru protecţie solară

Formula Eucerin pentru protecţie solară este rezistentă la apă şi nu conţine parfum, conservanţi sau agenţi de emulsionare. Produsele se aplică uşor, nu sunt lipiciose şi intră imediat în piele



1.       Produse împotriva alergiilor solare

Gel-cremă împotriva alergiilor solare FPS 25

Cu o textură lejeră, produsul calmează, răcoreşte şi regenerează pielea sensibilă la expunerea solară.        Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrată la pacienţii predispuşi la alergii solare.

Preţ: 77 RON, cantitate 150 ml

Gel-cremă împotriva alergiilor solare FPS 50+

Datorită combinaţiei dintre puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, şi                      vitamina E, produsul întăreşte sistemul de apărare propriu pielii împotriva radicalilor liberi – principala                  cauză a alergiilor solare. Are o textură lejeră, care se absoarbe rapid în piele. Pentru reducerea     
riscului   de alergii, gelul cremă nu conţine parfum şi agenți de emulsionare. Compatibilitatea la nivelul   
pielii este demonstrată clinic la pacienţii predispuşi la alergii solare.

Preţ: 76 RON, cantitate 150 ml

Gel-cremă după plajă împotriva alergiilor solare

            Oferă îngrijire după plajă pentru pielea sensibilă şi predispusă la alergii solare. Conţine puternicul             antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, şi vitamina E, care întăreşte sistemul de             apărare propriu pielii împotriva radicalilor liberi – principala cauză a alergiilor solare. Nu conţine             parfum şi nici agenţi de emulsionare pentru a minimaliza riscul alergiilor solare.

Preţ: 56 RON, cantitate 150 ml



  
2.       Protecţie solară pentru copii


   Loţiune de protecţie solară pentru copii FPS 50+

                Pentru pielea delicată şi sensibilă a copiilor. Loţiunea nu conţine parfum şi este foarte rezistentă la apă.        Protecţia UVA/UVB foarte ridicată protejează pielea delicată a copiilor împotriva arsurilor şi leziunilor                 provocate de soare. Vitamina E întăreşte sistemul de apărare propriu pielii împotriva radicalilor liberi iar                 Dexpanthenolul calmează, hidratează şi stimulează regenerarea celulară.

                Preţ: 74 RON, cantitate 150 ml


Spray de protecţie solară pentru copii FPS 50+

               
Pentru pielea delicată şi sensibilă a copiilor. Spray-ul nu conţine parfum şi este foarte rezistentă la                 apă. Protecţia UVA/UVB foarte ridicată protejează pielea delicată a copiilor împotriva arsurilor şi                 leziunilor provocate de soare. Vitamina E întăreşte sistemul de apărare propriu pielii împotriva                 radicalilor liberi iar Dexpanthenolul calmează, hidratează şi stimulează regenerarea celulară.

                Preţ:  74 RON, cantitate 200 ml




3.       Spray-uri pentru corp


              
Spray-urile transparente nelipicoase pentru protecţie solară FPS 30 şi FPS 50

  Pentru pielea normală si mixtă. Oferă protecţie tridimensională, au miros proaspăt, intră                imediat în piele, sunt rezistente la apă şi au o formulă nelipicioasă.  Produsele sunt        concepute pentru pielea normală si seboreica. Datorită aplicării uşoare şi confortabile, spray-              urile sunt recomandate şi pentru activităţile în aer liber.
           
               Preţuri:
  Spray transparent nelipicios cu protecţie solară FPS 30, 69 RON, cantitate 200 ml
  Spray transparent nelipicios cu protecţie solară FPS 50, 72 RON, cantitate 200 ml

  
4.       Pentru faţă
               
Fluid nuanţator FPS 50+ de la Eucerin, cu protecţie solară ridicată

  Oferă tenului o nuanţă de bronz natural, este rezistent la apă şi se potriveşte oricărui tip de ten.     Datorită texturii lejere se absoarbe rapid în piele. Ridurile, petele pigmentare, pielea uscată şi    pierderea elasticităţii sunt câteva din efectele pe care le determină expunerea la soare. Pentru a       întârzia aceste efecte şi pentru a avea un ten tânăr pentru mai mult timp este recomandat să       folosim o cremă cu factor de protecţie solară.
              
               Preţ: 67 RON, cantitate 50 ml

Produsele sunt disponibile exclusiv în farmacii, începând cu luna aprilie. Pentru mai multe informaţii despre noua gamă Eucerin pentru protecţie solară, accesaţi www.eucerin.ro

****Inca nu am incercat produsele, insa abia astept. Am convingerea ca sunt de foarte buna calitate, la fel ca toate produsele marca Eucerin. Revin cu detalii dupa ce voi incerca cateva dintre produsele special concepute pentru vara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting