vineri, 17 mai 2013

JOICO INTOARCE CAPETE cu noua colectie TURNSTYLE din 2013

Publicat de Unknown la 11:11

Pentru 2013, atentia este indreptata catre formele feminine, curbate si unice regasite in culorile stralucitoare ale Colectiei JOICO, TURNSYLE, creata de Directorii Internationali de Creatie Damien Carney si Sue Pemberton. Pornind de la ideea de 2 forme intr-una si pana la o paleta neasteptata de culori, ce are la baza un model pivotant, TURNSTYLE promite sa intoarca capete in saloanele din intreaga lume!
Pentru colectia TURNSTYLE, Damien Carney si Sue Pemberton au combinat forme indraznete feminine cu un spin dramatic nou, pentru tehnica traditionala, populara, de colorare ombre. Rezultatul este o colectie de forme si gradiente de culori, adecvate pentru par.

 Formele

In ceea ce priveste formele, Directorul de creatie JOICO International Damien Carney, a realizat trecerea de la un design minimal, unghiular, la forme curbate, feminine, cu detalii opulente de inspiratie. Potrivit lui Carney, tendinta a fost atat de apreciata, incat pana si designeri minimalisti precum Francisco Costa din partea Calvin Klein si Narciso Rodriguez, s-au alaturat recent lui  Herve Leger, Max Azira si Dolce&Gabbana – maestrii  unor creatii uber-feminine – prin utilizarea de peplums, forme rotunjite, culori block, liniare si detalii metalice, pentru a accentua talia si decolteul feminin. Carney a explicat aceasta tendinta a parului prin pivotarea de la un punct central al capului catre o forma rotunda, o forma ce se protriveste perfect. Detaliie opulente vin din incercarea de separare a varfurilor, lateralelor si zonelor din spate, pe care le-a manipulat ulterior in faza de design, pentru a transforma aceste forme, in sculturi de par tridimensionale. “Infrumusetarea nu se realizeaza din partea de sus”, a explicat Carney. “Este suficient sa adaugi putina drama si emotie design-ului, fara a sacrifica modernitatea si “purtabilitatea.”
Culoarea

Pentru culoare, Directorul de creatie JOICO K-PAK International – Sue Pemberton, s-a inspirat din gradatia de culoare luminos-spre-intunecat si intunecat-spre-luminos regasita pe petalele florilor si a pus o noua tenta dramatica asupra tehnicii traditionale, populare Ombre. “Aceasta colectie prezinta evolutia tehnicii ombre intr-una mai indrazneata, mai deosebita – care intoarce capete cu adevarat”, a declarat Pemberton. Coloristul castigator NAHA, a inceput fiecare tehnica de la un punct central de pe cap, pivoand in continuare din acel punct, dupa forma naturala a capului – realizata prin tunsoare – pentru a crea forme si umbre despartite in suvite cu sistemul JOICO Vero K-Pak Color. “Nu mai este doar trecerea de la o baza inchisa la varfuri mai deschise in nuante de maro si blond”, a spus ea. “De aici inainte, este vorba de trecerea de la nuante intunecate la luminoase si invers, folosind culori reale, vibrante, pentru a crea profunzime si dimensiune – rosu, aramiu, auriu, violet, chiar si nuante de lavanda.”
Culorile sunt senzationale, insa nu cred ca as avea curaj sa ma tund asa. voi ce parere aveti?
p.s: mai jos aveti si produsele din noua gama Joico!

 

 Ati incercat produsele, cum vi se par?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting