marți, 14 mai 2013

Sa vorbim despre Braun Silk epil 5!

Publicat de Unknown la 11:50
Ei bine, epilarea ne da tuturor batai de cap. Personal, de mai bine de 7 ani, ma epilez cu ceara, traditionala initial, de unica folosinta mai nou. Din nefericire insa, nu sunt pe deplin multumita de rezultate, caci raman destul de multe fire scurte. Astfel, dupa vizita la salon, intotdeauna retusez cu un aparat de epilat. Braun silk epil mai exact, varianta de acum cativa ani. Deunazi am vazut reclama la noua generatie de Silk epil, si anume Braun Silk epil 5, si m-a cam pus pe ganduri, pentru ca promite sa ma scape chiar si de cele mai fine fire de par. Dar mai bine va las pe voi sa citit caracteristicile noului epilator: 

- Capatul de epilare a fost special creat pentru a ridica, desprinde si indeparta cu blandete chiar si cele mai scurte fire, de pana la 7X mai scurte decat cele care pot fi indepartate cu ceara.
- vine la pachet cu o manusa de racire, o boreseta roz si o perie pentru curatare. Manusa are in interior o punga cu gel, care se pune pe locul ce urmeaza sa fie epilat, dupa ce in prealabil a fost tinuta la congelator vreme de 2 ore.
- tot pentru diminunarea durerii, capatul epilatorului are role de masaj 
- Epilarea corectă se face ținând epilatorul la un unghi de 90 de grade pe picioare, pornind de jos în sus. Pentru ca epilatorul să alunece mai ușor poți întinde pielea cu mâna. Ai grijă să nu apeși prea tare pe piele, ci să-l plimbi ușor,  și să nu te grăbești, pentru că riști să rupi firele de păr.   
- La început e recomandat să te epilezi o dată pe săptămână, apoi o data la trei săptămâni. De-a lungul timpului, firele vor crește mai moi și mai subțiri, cu un efect semipermanent.  Studiile arată că acei consumatori care utilizează epilatorul timp de câţiva ani, observă că părul creşte din ce în ce mai puţin, deoarece o rădăcină poate creşte de un număr limitat de ori.
- În cazul în care n-ai timp ziua să te epilezi, acest model de epilator are un beculeț, care te ghidează, luminând până și cele mai mici și subțiri fire de păr.


Voi ce parere aveti, credeti ca noul epilator este atat de bun pe cat promit cei de la Braun?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pai tu sa ne spui...dupa ce-l incerci:)

Elena spunea...

poate faci un concurs si asa avem ocazia sa-l incercam. nu?

Mioara spunea...

suna bine...dar nu stiu ce sa zic...cred ca tot ceara e cea mai buna. sa ne spui ce parere ai, dupa ce-l incerci

Florentina spunea...

suna prea bine ca sa fie adevarat!

Trimiteți un comentariu

 

Monden la superlativ! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting